fbpx
123
COVID-19! Vi refunderer din betaling ved aflysning af rejse eller instruktørkursus pga. COVID-19. Læs mere

Job for uddannet skiinstruktør

Hvis du allerede har en skilæreruddannelse, så kan vi hjælpe dig med job. Vi starter altid med en GRATIS og uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine muligheder og ønsker for en vintersæson.

SKIERS har kontakter til skiskoler i Frankrig, Japan, Canada, USA, Østrig, Norge, Sverige, Finland og de fleste andre steder i verden, og vi står klar til at hjælpe dig med dit drømme job og den fedeste sæson. Her er der rigtig gode muligheder for at videreuddanne sig via træning i skiskolen, så man evt. kan arbejde mod sit næste skilærerniveau. 

Job i en skiskole på din drømme destination

Træning og efteruddannelse med skiskolen

Bolig og liftkort arrangeret gennem skiskolen

Du har allerede en skilæreruddannelse

Mulighed for tilkøb af transport

Priser fra
3.950 DKK

Der betales kun 1. rate på 1.500 DKK ved booking

GRATIS og uforpligtende rådgivning

Ring på 27143475
ellers skriv til ao@skiers.dk

Træning og arbejde

Har du ambitioner om, at videreuddanne dig til f.eks. Landesskilehrer i Østrig, PSI´er og Eurotrainer fra Danmark, tage Eurotest eller andre uddannelser, så kan vi hjælpe med en kombineret sæson, hvor du både arbejder som skiinstruktør, men også modtager målrettet træning mod dit næste instruktørkursus. Her samarbejder vi med nogle af verdens dygtigste skiinstruktører, så mulighederne er mange. 

Teamet bag SKIERS – Skiinstruktør.dk har 20 års erfaring med skilærerjobs i skiskoler i hele verden, og vi står klar til, at hjælpe dig som allerede har taget en skilæreruddannelse og gerne vil afsted på sæson.

Få gratis og uforpligtende rådgivning

Vi starter altid med en gratis og uforpligtende samtale, hvor vi gennemgår dine muligheder og ønsker for en vintersæson, samt hvilke begrænsninger der kan være i forhold til din uddannelse. Hvis du efterfølgende ønsker, at vi skal hjælpe dig på sæson, så sætter vi gang i din jobsøgning og planlægger din sæson.

Hvad er inkluderet?

Inkluderet:

  • Job i en skiskole på en destination der anerkender din uddannelse
  • Træning af dit eget skiløb via skiskolen evt. mod næste skilærerniveau
  • Bolig og liftkort arrangeret gennem skiskolen
  • Rådgivning om sæson, ansættelse, løn osv. i skiskoler
  • SKIERS+ fordelsprogram: rabat på skiudstyr, lavinekursus mm. 

Ikke inkluderet:

  • Alle udgifter i forbindelse med sæson og job
  • Transport
  • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
  • Rejseforsikring
  • Eventuel udgifter til bolig, liftkort og uniform under sæsonen

Anders Olesen, Stifter af Skiers

Mere end 15 års erfaring som skilærer og højeste uddannelse indenfor ski i Europa

Muligheder med din uddannelse

Har du en skiinstruktøruddannelse, så er det normalt ikke noget problem at bruge den til at arbejde i andre lande. Her er det i de fleste lande ejeren af skiskolen, som beslutter om han vil ansætte dig eller ej. Der er dog enkelte lande, hvor det at være skiinstruktør er lovreguleret og man derfor skal overholde nogle regler, og lande uden for EU kræver et arbejdsvisum. I Frankrig og Italien kræver det normalt, at man har et EU-lands højeste skilæreruddannelse, og Ii USA er det ofte meget svært at få et arbejdsvisum, da landet har meget strenge regler.

Muligheder med din uddannelse svinger fra land til land, og vi har stor erfaring med følgende uddannelser; Anwärter og Landes skilærer fra Østrig, BSI og PSI fra Danmark, level 1 & 2 CSIA fra Canada, level 1 & 2 NZSKI, SLAO fra Sverige og Den Norske Skiskole. Har du andre uddannelser, så kan vi stadig hjælpe, og vi vil via vores store netværk hjælpe dig med at få afklaret mulighederne.

 

Om job og løn

Når man er ansat i en skiskole i Østrig, så arbejder man typisk et par timer om formiddagen og og et par timer om eftermiddag med en frokostpause på ca. 1 time. Der kan forekomme længere dage hvis der er travlt. Der er typisk mest at lave fra søndag og et par dage frem, da de nye gæster kommer til byen om lørdagen. Man kan både blive sat til at arbejde med børn, voksne, grupper eller privattimer. Lønnen varierer fra skiskole til skiskole, og selvfølgelig efter hvor mange timer man underviser. En skilærer med erfaring vil ca. kunne forvente, at få bolig, liftkort og 8.000 kr. udbetalt pr. mdr. 

I Frankrig og USA arbejder man på timeløn og kan tjene over 300 kr. i timen. Her kan man arbejde ligeså meget som skiskolen har gæster til. Ofte dækker man selv alle udgifter til bolig og jobbet kræver en del selvstændighed. 

Transport

Transport er noget vi kan hjælpe med, både planlægning og booking af billetter i fly, bus, tog etc. Når vi hjælper dig med job, så vil transport altid være et tilkøb som du selv betaler. 

Hvem kan ansøge?

I forhold til kunne at få job, så skal du være uddannet skiinstruktør inden vi kan hjælpe dig med job. Normalt skal du være fyldt 18 år, og meget gerne have noget undervisningserfaring.
Skiinstruktør er et serviceerhverv, hvor der udover ski-undervisning forventes at man er udadvendt, positiv og glad. Du skal kunne lide at møde nye mennesker og at blive udfordret. Normalt er skiskoler i hele verden glade for danskere, fordi de er gode til engelsk og ofte kan tale et ekstra sprog. 

 

Priser fra
3.950 DKK

Der betales kun 1. rate på 1.500 DKK ved booking.

Vind skiudstyr for 10.000 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om at vinde skiudstyr for en værdi af 10.000 kr. til Surfline.dk

Tak for din tilmelding! Vi trækker lod blandt alle tilmeldte til vores nyhedsbrev.