fbpx
123
COVID-19 - SKIERS tryghedsforsikring ved aflysning af rejse eller instruktørkursus pga. COVID-19. Læs mere

Bag om Skiinstruktør.dk

Teamet bag Skiinstruktor.dk har over 15 års erfaring med skilærerjobs i skiskoler i hele verden, og vi står klar til, at hjælpe dig som drømmer om en sæson på ski og også dig som allerede har en skilæreruddannelse gerne vil afsted på igen.
Vi har kontakter til skiskoler i Japan, Frankrig, Canada, Østrig, Norge, USA, Finland og de fleste andre steder i verden.

Anders Olesen

Anders Olesen

Ski-ekspert, stifter & direktør af Skiinstruktør.dk

Mere end 15 års erfaring som skilærer og højeste uddannelse indenfor ski i Europa. Har han uddannet tusindvis af skiinstruktører som Sekretariatetsleder hos Den Danske Skiskole / Danmarks Skiforbund fra 2011-2019. Har er selv uddannet skiinstruktør i Østrig i 1998 og har den højeste skilæreruddannelse indenfor EU. Han har haft sæsoner i Østrig, Frankrig, New Zealand, Argentina og snart USA. Han er uddannet kandidat i Idræt og erhvervsøkonomi fra Universitet i København og Odense.
Anders ved alt om skiinstruktøruddannelse, og har bekendte der driver skiskoler i hele verden. Så har du et særligt ønske, så ring og hør om han ikke kan hjælpe dig. 

Mobil: 27143475
E-mail: ao@skiers.dk

Mads Bygballe

Mads Bygballe

Medstifter af Skiinstruktør.dk

Mads Bygballe er ejer af Sunway Group som er et af Danmarks største rejseselskaber. Mads har 25 års erfaring med unikke specialrejser til destinationer over hele verden. Han har kæmpe passion for alt slags sport – specielt skiløb. Passionen for skisport har gennem årene bragt Mads på et utal af skiferier, og han er slet ikke færdig med ski endnu.
Mads & Sunway Group sørger for du kommer sikkert afsted med rejsegarantifonden i ryggen.

Mads er nomineret til årets ejerleder 2018.

Jeppe Hansen

Jeppe Hansen

Medstifter af Skiinstruktør.dk

Jeppe Hansen er ejer af Surfline i Århus. Medejer i butikkerne Surf og Ski Aalborg og Surf og Ski Odense + Bike. Jeppe er andelshaver i Surf og Ski kæden. Han er uddannet skiinstruktør, er grundlægger af Freeride DM og har stået på ski i hele verden. Jeppe ved alt om skiudstyr og han sørger for at alle vores instruktører kommer afsted på sæson med det absolut bedste skiudstyr til Danmarks bedste priser.

Personalet i butikkerne ved alt om det udstyr der skal bruges for at bestå test og for at kunne nyde en hel sæson med det bedste udstyr. 

Niels Thøgersen

Niels Thøgersen

Medstifter af Skiinstruktør.dk

Niels Thøgersen er den oprindelige stifter af Surf og Ski samt Surfline i 80’erne og har derfor fødderne solidt plantet i branchen for vintersport. Han er i dag ejer af Surfline, Århus Surf og Ski, og medejer i butikkerne i Horsens, Odense og Ålborg. Niels er andelshaver i Surf og Ski kæden. Lidenskaben for skisport har drevet Niels på masser skieventyr og gør det stadig! Niels er, uden tvivl, en af de personer i Danmark med allermest knowhow omkring ski og udstyr.

SKI.SNE.BJERGE

VI ER SKIERS OG VI ELSKER SKILØB
START DIN DRØMMESÆSON NU

Vores samarbejdspartnere

Få en snak om din sæson på ski

Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine muligheder for en sæson på ski.

Vind skiudstyr for 10.000 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om at vinde skiudstyr for en værdi af 10.000 kr. til Surfline.dk

Tak for din tilmelding! Vi trækker lod blandt alle tilmeldte til vores nyhedsbrev.