Bestil

Canada Whistler - Skilæreruddannelse & job

På ski i Canada en hel vinter 2025/26

Du får den anerkendte canadiske skilæreruddannelse og garanti for job. Efter bestået kursus sørger vi for, at du får et job i skiskolen i Whistler, og vi arrangerer desuden bolig og liftkort.

In stock
Travel Code
SKIERS_saeson_CA

Skilæreruddannelse og job i Whistler Canada 2025/26

down v arrow

WHISTLER 2024/25 se mere

https://skiinstruktor.dk/saeson-skiinstruktor/skiinstruktor-i-canada.html

Det er også muligt at komme til Whistler som snowboardinstruktør. 

Job som skiinstruktør i Whistler Blackcomb Snow School i Canada samt 4 ugers ophold og herunder skiinstruktøruddannelse (snowboard er også muligt). Opholdet afvikles fra midt november og 4 uger frem, og undervisningen varetages af vores samarbejdspartner YES improvement i Whistler og deres team bestående af nogle af verdens bedste skiinstruktører. Efter bestået skilærereksamen sørger vi for, at du får et lønnet job i skiskolen i Whistler, og vi arrangerer desuden bolig og liftkort. Canada kræver, at du har et arbejdsvisum.

En skisæson som skilærer i Canada nov. 2025 – april 2026
Flytransport til Canada t/r

Skilæreruddannelse der er adgangsgivende til job i skiskolen i Whistler

Bolig og liftkort under skilæreruddannelsen
Jobgaranti, arrangeret job, bolig & liftkort efter bestået skilærerkursus
Afrejse til Canada midten af nov. 2025
Meet & Greet introforløb ved ankomst i Vancouver

SKIERS skilærerkursus

down v arrow

SKIERS i St. Anton

Den canadiske instruktøruddannelse

down v arrow

Du får den anerkendte international skilæreruddannelse. SKIERS samarbejder med skilæreruddannelserne i Canada. Vi sørger for, at du kommer på den helt rigtige uddannelse, og selvfølgelig at du har et job efter bestået kursus. Samtidig tilbyder vi inden afrejse sparring om indhold og krav på skilærerkursuset, så du er klædt bedst muligt på til at bestå skilæreruddannelsen. Når du har bestået uddannelsen, kan du undervise voksne og børn i den lokale skiskole.

 

Din jobgaranti i Whistler

Vi starter med at ansøge om et VISUM*, som er din arbejdstilladelse i Canada (vi anbefaler, at man søger om VISUM til Canada allerede i jan./feb. 2023, da der er et meget begrænset antal til danskere). Herefter finder vi det perfekte match mellem dig og en lokal skiskole, hvor vi i fælleskab skriver en ansøgning, og du vil i de fleste tilfælde holde en kort jobsamtale over Skype med din kommende skiskolechef. Introforløb i DK, introdag i Vancouver ved ankomst, transport til skidestinationen står vi for, og under skilærerkursuset er bolig og liftkort inkluderet. Efter bestået kursus er du klar til din sæson som skiinstruktør. Du får løn af din skiskole samt udleveret uniform og liftkort.

I Canada får man en relativ høj løn udbetalt som skiinstruktør, men til gengæld betaler man så selv for den bolig, man får tildelt. Dette skyldes, at rigtig mange instruktører er lokale og har egen bolig. Boligforholdene i Canada er meget typiske for instruktører, og man skal derfor IKKE forvente luksus. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser.

*VISUM-ansøgningen er et krav for, at du kan arbejde i Canada. Skulle du mod forventning få afslag på VISUM, så tilbydes du at komme til Østrig, og ellers betaler du kun det indbetale depositum.

VIDEO

down v arrow

Whistler i Canada

down v arrow

Bestil

 

1 person. Sæson og skilærerkursus

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4715-11-202513-12-202528 nætter58.950,- DKKBestil
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4715-11-2025
-
13-12-2025
2858.950,- DKKBestil
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Prisen inkluderer:
 • En vintersæson som skilærer med jobgaranti
 • Transport til Canada t/r inkl. 1 par ski og 23 kg bagage
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen via job i skiskole
 • Skiinstruktørskursus midt/slut nov. 2025 i løbet af 4 ugers ophold.
 • Hjælp til visumansøgningen i Canada
 • Meet & Greet introforløb ved ankomst i Vancouver inkl. 1 nat på hotel
 • Transport fra Vancouver til Whistler 
 • Bolig og liftkort under kurset
 • Club+ medlemskab: rabatter på skiudstyr, rabat på lavinekursus m.m.
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

 • Udgifter til visumansøgning (gebyr ca. 1800 kr. samt transport til Ambassaden)
 • Transporten til lufthavnen ved hjemrejse
 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Forplejning under skilærerkurset
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuelle ekstraudgifter til bolig og liftkort under sæsonen

Agentforbehold:
SKIERS Aps er agent på selve skiinstruktøruddannelsen og formidler her 4-ugers ophold inkl. skilæreruddannelse. Arrangør er YES Improvement, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser og regler i forhold til uddannelsen. Se betingelser hos YES Improvement.

*Jobgarantien betyder, at Skiers ApS garanterer dig en ansættelse hos en udenlandsk skiskole, såfremt du består din skiinstruktøruddannelse formidlet via SKIERS ApS. SKIERS ApS kan først bekræfte jobbet efter rekrutteringsforløbet.

Din rejse er stadig dækket af SKIERS’ medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 3338.  

Ofte stillede spørgsmål
Hvad betyder SKEIRS’ jobgaranti?

Jobgarantien betyder, at SKIERS hjælper dig med jobsøgningen og via vores store netværk af skiskoler sikrer vi dig job i en lokal skiskole.

Hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå skilærerkurset på eksamensdagen, men ellers har gjort alt hvad du kunne, så vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel. Dog er det altid skiskolechefens valg, om han vil ansætte folk med en dumpet eksamen.

Hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå skiinstruktøruddannelsen, bortfalder SKIERS’ jobgaranti.

Består alle skilærerkurset?

Nej – da der er en eksamen i både teori og praksis, så vil det kunne ske, at du dumper din skilærereksamen. Dette afhænger ofte af dit skiniveau, dine sprogkundskaber og i enkelte tilfælde eksamensstress og arbejdsindsatsen under kurset. Dog består langt de fleste. I Østrig er det mellem 90-95 % og i Canada tæt på 100 %. Hvis du ikke består, vil du ofte få mulighed for en reeksamen senere på vinteren. Deltagerne afholder selv udgifter til reeksamen.

Jobgarantien frafalder, hvis du ikke består hele kurset.

Kan jeg rejse sammen med min ven?

Ja, det kan du godt. Hos SKIERS sørger vi selvfølgelig for, at du kan rejse med din ven. Det skal dog passe med, at skiskolerne har ledige jobs til jer, og det anbefales, at I tilmelder jer i god tid.

Hvad gør jeg med afbestillingsforsikring?

Med Goudas afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du må annullere din rejse op til afrejse i forbindelse med bl.a.:

 • Sygdom, tilskadekomst, hospitalsindlæggelse eller dødsfald i nærmeste familie.

Vigtigt er, at afbestillingsforsikringen bestilles samtidig med, du køber din rejse hos SKIERS.

Se mere her om Goudas afbestillingsforsikring.

Kontakt os eller Gouda, hvis du er det mindste i tvivl.

Om job og løn i Canada

Når man er ansat i en skiskole i Canada, så arbejder man typisk 5-6 om dagen og har fri en dag om ugen. Der kan forekomme længere dage, hvis der er travlt. Der er typisk mest at lave fra søndag og et par dage frem, da de nye gæster kommer til byen om lørdagen. Man kan både blive sat til at arbejde med børn, voksne, grupper eller give privatlektioner. Lønnen varierer fra skiskole til skiskole, og selvfølgelig efter hvor mange timer, man underviser.

Minimumsalderen for at søge visum som skilærer i Canada er 18 år. 

Består alle skilærerkurset i Canada?

Normalt består alle af deltagerne på vores skilærerkursus i Canada. Da der er eksamen på kurset, vil det dog kunne forkomme, at en person ikke består, hvilket afhænger af dit skiniveau eller i enkelte tilfælde eksamensstress og arbejdsindsatsen under kurset.

Deltagerne afholder selv udgifter til reeksamen.

Jobgarantien frafalder, hvis man ikke består hele kurset.

Transport til Canada

Når du tager på sæson med os i Canada, så foregår det med fly og billetten t/r er inkl. i prisen. Billetten er en gruppebillet, og alle rejser ud og hjem samme dag, her er det ikke muligt at ændre din hjemsrejse. Du kan have 23 kg. bagage med + 1 par ski. Transporten fra lufthavnen til destinationen har vi også sørget for. Det eneste du selv står for, er at transportere dig selv til lufthavnen efter endt sæson. 

Gå til toppen af siden