Japan - Skilæreruddannelse og job

Bliv skiinstruktør i Japan i 2024/25

Du får en anerkendt skilæreruddannelse og garanti for job. Efter bestået kursus sørger vi for, at du får et job i en skiskole i Japan, og vi arrangerer desuden bolig og liftkort.

In stock
Travel Code
SKIERS_saeson_JA

Skilæreruddannelse og job i Japan 2024/25

down v arrow

JAPAN 2024/25 er nu LUKKET for tilmeldinger

Job som skiinstruktør i en skiskole i Japan samt skilæreruddannelse. Skilærerkurset afvikles i efteråret enten oktober eller november, og undervisningen varetages af vores samarbejdspartnere og et team bestående af nogle af verdens bedste skiinstruktører. Efter bestået kursus rejser du i slutningen af november til Japan, til et lønnet job i skiskolen inkl. bolig og liftkort. Japan kræver, du har et arbejdsvisum, hvilket vi også hjælper med. 

Skilærer i Japan fuldtid dec. 2024 – start feb. 2025 (muligt at blive til april)
Skilæreruddannelse der er adgangsgivende til job i skiskolen
Bolig og liftkort under skilæreruddannelsen
Jobgaranti, arrangeret job, bolig & liftkort efter bestået skilærerkursus
Afrejse til Japan slut nov. 2024
Transport til Japan med fly t/r


SKIERS' skilærerkursus

down v arrow

SKIERS i Japan

Skilæreruddannelse for at arbejde i Japan

down v arrow

Du får en anerkendt international skilæreruddannelse, som er adgangsgivende til jobbet i Japan. SKIERS samarbejder med skilæreruddannelser i Østrig, Danmark, Canada m.fl. Vi sørger for, at du kommer på den helt rigtige uddannelse, og selvfølgelig at du har et job efter bestået kursus. Samtidig tilbyder vi inden afrejse sparring om indhold og krav på skilærerkurset, så du er klædt bedst muligt på til at bestå skilærerkurset. Når du har bestået uddannelsen, kan du undervise voksne og børn i den lokale skiskole.

 

Din jobgaranti i Japan

Vi starter med at finde det perfekte match mellem dig og en lokal skiskole i Japan med fuldtidsansættelse fra starten af december til starten af februar. Fra midt februar og frem vil du have mulighed for at rejse videre eller at blive på skidestinationen og stå på ski resten af sæsonen med ingen eller færre arbejdesopgaver fra skiskolen.

Vi laver i fælleskab en ansøgning, og du vil i de fleste tilfælde blive indkaldt en kort jobsamtale over Skype med din kommende skiskolechef. Når ansættelsen er på plads, så søger vi om et VISUM*, som er din arbejdstilladelse i Japan. Herefter finder vi flyrejse t/r samt transport til skidestinationen.

I okt./nov. vil du deltage i skilærerkursuset, hvor der er bolig og liftkort inkluderet. Kurset afvikles enten før afrejse i Europa eller i Japan ved ankomst i midt november.


I både Japan og Canada får man en relativt høj løn udbetalt som skiinstruktør, men til gengæld betaler man selv for den bolig, man får tildelt. Dette skyldes, at rigtig mange instruktører er lokale og har egen bolig. Boligforholdene i Japan og Canada er meget typiske for instruktører, og man skal derfor IKKE forvente luksus. Man bor ofte i ældre huse, hostels eller små lejligheder, og ofte flere sammen på dorms eller værelser.

*VISUM-ansøgningen er et krav for, at du kan arbejde i Japan. Skulle du mod forventning få afslag på VISUM, så tilbydes du at komme til Østrig, og ellers betaler du kun det indbetale depositum.

VIDEO

down v arrow

Niseko i Japan

down v arrow

Bestil

 

1 person. Sæson og skilærerkursus

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
4720-11-202428-11-20248 nætter44.950,- DKKUdsolgt
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
4720-11-2024
-
28-11-2024
844.950,- DKKUdsolgt
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Prisen inkluderer:

 • En vintersæson som skilærer med jobgaranti* (fuldtid dec. 2024 – start feb. 2025 (muligt at blive til april).
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen via job i skiskole
 • Skiinstruktørskursus okt./nov. 2024
 • Hjælp til visumansøgningen i Japan
 • Transport til Japan t/r inkl. 1 par ski og 23 kg bagage
 • Bolig med morgenmad og aftensmad under instruktørkurset
 • Transport til skiskole i slutning af nov.
 • Club+ medlemskab: rabatter på skiudstyr, rabat på lavinekursus mm.
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet i prisen:

 • Evt. udgifter til visumansøgning 
 • Bagage udover 1 par ski og 1 stk. bagage på 23 kg.
 • Transporten til og fra lufthavnen i Japan
 • Rejseaktivitet efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuelle ekstraudgifter til bolig og liftkort under sæsonen

  Agentforbehold:
  SKIERS Aps er agent på selve skiinstruktøruddannelsen og formidler her 1-uges uddannelsen. Arrangør er det lokale skilærerforbund, og rejsen sker i henhold til arrangørens betingelser og regler i forhold til uddannelsen.

  *Jobgarantien betyder, at Skiers ApS garanterer dig en ansættelse hos en udenlandsk skiskole, såfremt du består din skiinstruktøruddannelse formidlet via Skiers ApS.

  Din rejse er stadig dækket af SKIERS’ medlemskab af rejsegarantifonden, medl. nr. 3338.  

  Ofte stillede spørgsmål
  Hvad betyder SKEIRS’ jobgaranti?

  Jobgarantien betyder, at SKIERS hjælper dig med jobsøgningen og via vores store netværk af skiskoler sikrer vi dig job i en lokal skiskole.

  Hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå skilærerkurset på eksamensdagen, men ellers har gjort alt hvad du kunne, så vil vi gøre alt, der står i vores magt for at sikre dig et job alligevel. Dog er det altid skiskolechefens valg, om han vil ansætte folk med en dumpet eksamen.

  Hvis du skulle være så uheldig ikke at bestå skiinstruktøruddannelsen, bortfalder SKIERS’ jobgaranti.

  Består alle skilærerkurset?

  Nej – da der er en eksamen i både teori og praksis, så vil det kunne ske, at du dumper din skilærereksamen. Dette afhænger ofte af dit skiniveau, dine sprogkundskaber og i enkelte tilfælde eksamensstress og arbejdsindsatsen under kurset. Dog består langt de fleste. I Østrig er det mellem 90-95 % og i Canada tæt på 100 %. Hvis du ikke består, vil du ofte få mulighed for en reeksamen senere på vinteren. Deltagerne afholder selv udgifter til reeksamen.

  Jobgarantien frafalder, hvis du ikke består hele kurset.

  Kan jeg rejse sammen med min ven?

  Ja, det kan du godt. Hos SKIERS sørger vi selvfølgelig for, at du kan rejse med din ven. Det skal dog passe med, at skiskolerne har ledige jobs til jer, og det anbefales, at I tilmelder jer i god tid.

  Hvad gør jeg med afbestillingsforsikring?

  Med Goudas afbestillingsforsikring er du dækket, hvis du må annullere din rejse op til afrejse i forbindelse med bl.a.:

  • Sygdom, tilskadekomst, hospitalsindlæggelse eller dødsfald i nærmeste familie.

  Vigtigt er, at afbestillingsforsikringen bestilles samtidig med, du køber din rejse hos SKIERS.

  Se mere her om Goudas afbestillingsforsikring.

  Kontakt os eller Gouda, hvis du er det mindste i tvivl.

  Om job og løn i Japan

  Når man er ansat i en skiskole i Japan, så arbejder man typisk 5-6 om dagen og har fri en dag om ugen. Der kan forekomme længere dage, hvis der er travlt. Man er garanteret job fra starten af december til starten af februar. Arbejdsmæssigt blive man blive sat til at arbejde med børn, voksne, grupper eller privattimer. Lønnen er en fast timeløn, så lønnen afhænger selvfølgelig af, hvor mange timer man underviser om måneden.

  Minimumsalderen for at søge visum som skilærer i Japan er 18 år.

  Gå til toppen af siden