INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

SKIERS Academy – Gymnasieturen

Skitur i påsken med fokus på skiløb for dig mellem 16 og 21 år

Her er skituren for dig, der vil være bedre på ski, eller for dig der ønsker et forberedelseskursus, før du skal tage skilæreruddannelsen.

In stock
Travel Code
SKIERS-KV03

GYMNASIETUREN HANDLER OM

Tag med på en skitur i påsken med fokus på skiløb, skiteknik og masser af information om et sabbatår i sneen. Alle i alderen i alderen 16-21 år er velkomne, og det er muligt at rejse alene eller sammen med kammerater.

Drømmer du om en hel vinter i sneen, så er SKIERS Academy noget for dig. 5 dage på ski i påsken, hvor du får undervisning om formiddagen, frit skiløb om eftermiddagen, foredrag om at være skibums og skiinstruktør om aftenen samt masser af hygge og fællesskab med andre skientuaster.

5 dage på hotel i Kvitfjell
Helpension på fællesrejse-manér (morgen-, middags- og aftensmad).

Liftkort i 5 dage

12 timers skiskoleundervisning (4 dage x 3 timer)

Skileje (ski, støvler og stave)

Busrejse t/r. Afrejse fra Danmark fredag aften og hjemkomst torsdag formiddag

Turen er ikke for begyndere. Du skal minimum kunne køre på en rød piste for at deltage, og vi anbefaler, du har stået på ski minimum 1 uge (men kontakt os hvis du er i tvivl).

Undervisning, teknik og skiworkshops

Turen handler om at stå på ski med andre, som elsker skiløb, bjerge og godt selskab. Samtidig kan du blive afklaret med, om et sabbatår i sneen er noget for dig. 

Vi bor i norske Kvitfjell, der er Norges nationalanlæg og som har alt fra den sorte Olympiske styrtsløbspiste til fine bredde grønne pister på Varden-siden. 

Ruby Hotel Kvitfjell

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og skihotellet er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge. Hotellet har 20 værelser der alle er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er 4 senge i alle værelser. Total 80 senge. Skihøjskolen er fællesrejser på Ruby Rejsers helt egen rejsemåde, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski-hygge. På vestsiden af huset er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. Alle gæster er velkommen til at lave madpakke til hjemrejsen.

Mad og køkkentjans

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag i løbet af turen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den rengøring som der er behov for, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lave en lagkage eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog kaffe, the, mælk og juice til morgenmad, og vand/ saftevand til frokost og aftensmad. Der er sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. På afrejsedagen skal eget værelse og fællesarealer rengøres, så det er klart til næste hold gæster.

Skiområdet

Området består af tre fjeldsider. En fjeldside mod vest med solbeskinnede, bløde pister hvor alle kan boltre sig og en fjeldside mod øst der, i tillæg til de nemmere løjper, har et par sorte stejle pister til eksperterne, samt den helt nye fjeldside Varden der har brede boulevarder til begynder og carving.

Østsiden i Kvitfjell er kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g, også kaldet ”Mellomstasjonen”. Her finder man noget virkelig udfordrende skiløb, og selv den bedste skiløber kan blive udfordret ned af disse stejle sorte pister. Dog har østsiden også blå, røde og endda et fint lille børneområde, samt den store terrænpark i Kvitfjell. 
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister, og et virkelig lækkert børne- og begynderområde. På Vestsiden er der også lavet en begynderterrænpark med lettere hop og rails. Her kan juniorer og andre legebørn prøve kræfter med disciplinen inden de kaster sig over den store terrænpark på Østsiden.

Varden, som er Kvitfjells nye familievenlige og 3. fjeldside, åbnede 3. juledag 2017 med nye lifte og nye pister. De nye pister er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, samt en god bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving.

Kvitfjell har 33 nedfarter og 14 lifte og den længste piste er 3,5 km.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

1 person. Delt værelse med delt bad/toilet til 4 personer

Fra 4.998,- DKK
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • 4 nætters ophold på 4-pers. værelse (mulighed for tilkøb af andre værelser)
  • Bustransport t/r
  • 5 dages liftkort
  • 4 dage med skiundervisning (i alt 12 timer)
  • Skileje (standardudstyr)
  • Fuld forplejning på fællesrejse-manér (morgen-, middag og aftensmad), ekskl. drikkevarer, der må medbringes
  • Morgenmad ved ankomst og aftensmad inden afrejse
  • Turistskatter, lovpligtigt bidrag til Rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring

Transport:
Transporten foregår i bus med afrejse fredag aften og ankomst hjemme igen torsdag formiddag.

 

Gå til toppen af siden