Bestil

SKIERS Academy – Teknikhold

En uge med fokus på dit skiløb, undervisning og hygge

Her præsenterer vi skituren for dig, der vil være bedre på ski, eller for dig der ønsker et forberedelseskursus, før du skal tage skilæreruddannelsen. Se frem til en dejlig og lærerig uge i sneen.

In stock
Travel Code
SKIERS-KV02

Det kan du glæde dig til

down v arrow

En 8-dages skitur i påsken med fokus på skiløb, hvor du får skiundervisning, teknikhold og skiworkshops.

Turen er for alle der kan stå på ski, og du får undervisning 6 formiddage, frit skiløb om eftermiddagen, foredrag nogle af afterne samt masser af hygge og fællesskab med andre skientuaster.

Opholdet er med fuldpension på et hyggeligt hotel i Kvitfjell i Norge i bedste højskole-fællesrejse-manér, hvor du som deltager er medansvarlig for en god skiferie.

SKIERS SKITEKNIK

Er et unikt koncept SKIERS har lavet og afvikler på Ruby Hotel i Kvitjfell. Turen er både for dig, som rejser selv, par, venner eller til forældre med børn fra 12 år. Der er ikke begynderundervisning, og det er et krav man kan stå på røde pister for at deltage i skiundervisningen.
Alle deltagere vil modtage undervisning 3 timer hver dag, så resten af dagen er fri til skiløb med venner og familie. Man rejser på bedste højskolemaner, hvor man i hold hjælpes ad med måltiderne, afrydning, rengøring og opvask. Til gengæld så medbringer man egne drikkevarer, så man kan nyde et godt glas vin til aftensmaden til danske priser.  

8 dage på hotel i Kvitfjell
Helpension på fællesrejse-manér (morgen-, middags- og aftensmad)

Liftkort i 8 dage

18 timers skiskoleundervisning til alle (6 dage x 3 timer)

Det er tilladt selv at medbringe drikkevarer (sodavand, øl og vin)

Busrejse t/r. Afrejse fra Danmark fredag aften og hjemkomst søndag morgenUndervisning, teknik og skiworkshop

down v arrow

Skihøjskolen et nyt og unikt koncept, SKIERS har lavet og afvikler i samarbejde med Ruby Rejser på deres hotel i Kvitfjell. Turen er både for dig som rejser selv eller til forældre med børn, helt a la sommerhøjskoler i Danmark. Man rejser på bedste højskolemaner, hvor man i hold hjælpes af med måltiderne, afrydning, rengøring og opvask. Til gengæld så medbringer man egne drikkevarer, så man kan nyde et godt glas vin til aftensmaden til danske priser.  

Ruby Hotel Kvitfjell

down v arrow

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og skihotellet er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge. Hotellet har 20 værelser der alle er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er 4 senge i alle værelser. Total 80 senge. Skihøjskolen er fællesrejser på Ruby Rejsers helt egen rejsemåde, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski-hygge. På vestsiden af huset er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. Alle gæster er velkommen til at lave madpakke til hjemrejsen.

Mad og køkkentjans

down v arrow

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag i løbet af turen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den rengøring som der er behov for, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lave en lagkage eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog kaffe, the, mælk og juice til morgenmad, og vand/ saftevand til frokost og aftensmad. Der er sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. På afrejsedagen skal eget værelse og fællesarealer rengøres, så det er klart til næste hold gæster.

Skiområdet

down v arrow

Området består af tre fjeldsider. En fjeldside mod vest med solbeskinnede, bløde pister hvor alle kan boltre sig og en fjeldside mod øst der, i tillæg til de nemmere løjper, har et par sorte stejle pister til eksperterne, samt den helt nye fjeldside Varden der har brede boulevarder til begynder og carving.

Østsiden i Kvitfjell er kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g, også kaldet ”Mellomstasjonen”. Her finder man noget virkelig udfordrende skiløb, og selv den bedste skiløber kan blive udfordret ned af disse stejle sorte pister. Dog har østsiden også blå, røde og endda et fint lille børneområde, samt den store terrænpark i Kvitfjell. 
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister, og et virkelig lækkert børne- og begynderområde. På Vestsiden er der også lavet en begynderterrænpark med lettere hop og rails. Her kan juniorer og andre legebørn prøve kræfter med disciplinen inden de kaster sig over den store terrænpark på Østsiden.

Varden, som er Kvitfjells nye familievenlige og 3. fjeldside, åbnede 3. juledag 2017 med nye lifte og nye pister. De nye pister er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, samt en god bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving.

Kvitfjell har 33 nedfarter og 14 lifte og den længste piste er 3,5 km.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

SKIERS Academy – Teknikhold
Jeg accepterer Skiinstruktor.dk Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Skiers' nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse. (Nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

 

Pakkepris inkluderer:

  • 18 timers skiskoleundervisning (6 dage x 3 timer)
  • 8 nætters ophold på 1-4-pers. værelser
  • Bustransport t/r
  • Fuld forplejning på fællesrejse-manér (morgen-, middags- og aftensmad)
  • Det er tilladt selv at medbringe drikkevarer, så du kan få god rødvin til maden til danske priser
  • Liftkort i 8 dage (mulighed for fravalg)
  • Turistskatter, lovpligtigt bidrag til rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring.
  • Turen er fra 12 år der kan stå på røde pister
  • Der er ikke begynderundervisning inkl. i turen. 
 

Transport:
Transporten foregår i bus med afrejse fredag aften og hjemkomst søndag formiddag.

 

Gå til toppen af siden