Bestil

FAMILIETUREN PÅ SKI

Norge - Fællesrejse for både børn og voksne

Tag på SKIERS familieskitur i Kvitfjell. Opholdet er med fuldpension i bedste højskole-fællesrejse-manér på Ruby Rejsers hyggelige hotel. Mulighed for tilkøb af skiskole.

In stock
Travel Code
SKIERS-KV01

Det kan du glæde dig til

down v arrow

Tag på SKIERS' familietur i Kvitfjell. Et 4-dages skiferie for både børn og voksne med mulighed for at tilkøbe skiundervisning. Ophold er med fuldpension på et hyggeligt hotel i Kvitfjell i Norge i bedste højskole-fællesrejse-manér, hvor man som deltager er medansvarlig for en god skiferie.

4 dage på familieskitur i Kvitfjell
Helpension på fællesrejse-manér (morgen-, middags- og aftensmad).
Det er tilladt selv at medbringe drikkevarer (sodavand, øl og vin)

Busrejse t/r. Afrejse fra Danmark tirsdag aften og hjemkomst søndag formiddag

Undervisning teknik og skiworkshop for både voksne og børn

down v arrow

Familieturen er et nyt og unikt koncept, SKIERS har lavet og afvikler i samarbejde med Ruby Rejser på deres hotel i Kvitfjell. Turen er både for dig, som rejser selv og til forældre med børn. Det er muligt at tilkøbe begynder-skiundervisning 2 time om dagen, og resten af dagen er fri til skiløb med venner og familie. Man rejser på bedste højskolemaér, hvor man i hold hjælpes ad med måltiderne, afrydning, rengøring og opvask. Til gengæld så medbringer man egne drikkevarer, så man kan nyde et godt glas vin til aftensmaden til danske priser.  

Ruby Hotel Kvitfjell

down v arrow

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og skihotellet er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge. Hotellet har 20 værelser der alle er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er 4 senge i alle værelser. Total 80 senge. Skihøjskolen er fællesrejser på Ruby Rejsers helt egen rejsemåde, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski-hygge. På vestsiden af huset er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. Alle gæster er velkommen til at lave madpakke til hjemrejsen.

Mad og køkkentjans

down v arrow

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag i løbet af turen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den rengøring som der er behov for, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lave en lagkage eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog kaffe, the, mælk og juice til morgenmad, og vand/ saftevand til frokost og aftensmad. Der er sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. På afrejsedagen skal eget værelse og fællesarealer rengøres, så det er klart til næste hold gæster.

Skiområdet

down v arrow

Området består af tre fjeldsider. En fjeldside mod vest med solbeskinnede, bløde pister hvor alle kan boltre sig og en fjeldside mod øst der, i tillæg til de nemmere løjper, har et par sorte stejle pister til eksperterne, samt den helt nye fjeldside Varden der har brede boulevarder til begynder og carving.

Østsiden i Kvitfjell er kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g, også kaldet ”Mellomstasjonen”. Her finder man noget virkelig udfordrende skiløb, og selv den bedste skiløber kan blive udfordret ned af disse stejle sorte pister. Dog har østsiden også blå, røde og endda et fint lille børneområde, samt den store terrænpark i Kvitfjell. 
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister, og et virkelig lækkert børne- og begynderområde. På Vestsiden er der også lavet en begynderterrænpark med lettere hop og rails. Her kan juniorer og andre legebørn prøve kræfter med disciplinen inden de kaster sig over den store terrænpark på Østsiden.

Varden, som er Kvitfjells nye familievenlige og 3. fjeldside, åbnede 3. juledag 2017 med nye lifte og nye pister. De nye pister er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, samt en god bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving.

Kvitfjell har 33 nedfarter og 14 lifte og den længste piste er 3,5 km.

Rabat og tilvalg:

down v arrow

Hvis man er 2 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:

2 - 12 år: 500 kr rabat
13 - 17 år: 300 kr rabat

Liftkort

4 DAGE (ons-lør)
Voksen ( fra 16 år): 1496 kr. 
Børn (7-15 år):       1196 kr.
Børn (0-6 år):         Gratis (55 kr. for key card)

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

FAMILIETUREN PÅ SKI
Jeg accepterer Skiinstruktor.dk Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Ruby Rejser ApS må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Skiers' nyhedsbrev
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse (nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • Bustransport t/r
  • 4 nætters ophold på 1-4 pers. værelse
  • Fuld forplejning på fællesrejse-manér (morgen-, middag og aftensmad), ekskl. drikkevarer der må medbringes
  • Morgenmad ved ankomst og aftensmad inden afrejse
  • Turistskatter, lovpligtigt bidrag til rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring.
Tillæg:
  • 6 timers skiskole begynder-undervisning for børn mellem 4 og 15 år
  • Liftkort i 4 dage 
  • Leje af sengelinned inkl. 2 håndklæder: 160 kr. pr sæt. Bestilles sammen med rejsen - men kan også lejes og betales på stedet. Du er også velkommen til at medbringe selv. 
  • Babyseng (->18kg): 150,- pr. stk. Sengetøj/dyne/hovedpude skal selv medbringes.
  • Børn 0-1 år er gratis, men skal betale for eget bussæde og skal medbringe autostol, der passer til 3 punktsele. Der er kun få sæder med 3-punktsele - bl.a. de forreste sæder.

Børnerabat:

Hvis man er 2 fuldt betalende pr. værelse får man følgende børnerabat:

2 - 12 år: 500 kr rabat
13 - 17 år: 300 kr rabat

 

Transport:
Transporten foregår i bus med afrejse tirsdag aften og hjemkomst søndag formiddag.

Som altid på skiferierne i Norge kører vi i 4* hvilebus. Du kan også vælge at køre selv.

Vores 4* busser har hvilestole. Husk med bus har du 8 skidage på en uge. Du kan gratis medtage et sæt skiudstyr.  

NB: Vil du ændre stedet for din påstigning på bussen, mindre end 2 uger inden din afrejse, så koster det 300,- per person.

 

Gå til toppen af siden