INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

FAMILIEHØJSKOLE PÅ SKI

Norge - Fællesrejse for både børn og voksne

Tag på en skihøjskole med teknik, workshop og undervisning til alle børn mellem 5-15 år. Opholdet er med fuldpension i bedste højskole-fællesrejse-manér på Ruby Rejsers hyggelige hotel i Kvitfjell.

In stock
Travel Code
SKIERS-KV01

Det kan du glæde dig til

Tag på SKIERS' skihøjskole og bliv bedre på ski. Et 4-dages højskoleophold for både børn og voksne, hvor man får skiundervisning, teknikhold og skiworkshops. Ophold er med fuldpension på et hyggeligt hotel i Kvitfjell i Norge i bedste højskole-fællesrejse-manér, hvor man som deltager er medansvarlig for en god skiferie.

4 dage på familiehøjskole i Kvitfjell
Helpension på fællesrejse-manér (morgen-, middags- og aftensmad).

Liftkort i 4 dage

9 timers skiskoleundervisning til børn mellem 5 og 15 år (3 dage x 3 timer)

Det er tilladt selv at medbringe drikkevarer (sodavand, øl og vin)

Busrejse t/r. Afrejse fra Danmark tirsdag aften og hjemkomst søndag formiddag

Undervisning teknik og skiworkshop for både voksne og børn

Skihøjskolen et nyt og unikt koncept, SKIERS har lavet og afvikler i samarbejde med Ruby Rejser på deres hotel i Kvitfjell. Turen er både for dig, som rejser selv og til forældre med børn, helt a la sommerhøjskoler i Danmark. Alle børn mellem 5 og 15 år vil modtage undervisning 3 dage 3 af timer, så resten af dagen er fri til skiløb med venner og familie. Man rejser på bedste højskolemaér, hvor man i hold hjælpes ad med måltiderne, afrydning, rengøring og opvask. Til gengæld så medbringer man egne drikkevarer, så man kan nyde et godt glas vin til aftensmaden til danske priser.  

Undervisning for børn

SKIERS sørger for at skabe et unikt og socialt læringsmiljø, hvor jeres børn bliver bedre på ski via sjov skiundervisning, og I selv får tid til at udforske de norske pister.

Teknikhold er for børn, som ønsker at bliver bedre på ski. Her vil børn blive inddelt efter skiniveau og så vidt muligt også alder, så vi skaber de bedste sociale rammer og god læring. 

Der tilbydes dog ikke begynderundervisning eller skiskole for børn under 5 år. Så det er et krav, at børnene selv kan køre med lift og kommer ned af blå/røde pister på egen hånd.

Ruby Hotel Kvitfjell

Med hotellets placering blot 20 meter fra bundstationen, hvorfra 4-stolsliften starter, er det vigtigste på plads på Ruby Hotel Kvitfjell. Området er et af de bedste i Norge, og skihotellet er oprindeligt bygget til skiløbere og officials ved vinter-OL i 1994 – og er stadig officielt World Cup-hovedkvarter i Norge. Hotellet har 20 værelser der alle er opdelt i enheder af to og to således at to værelser deler bad og toilet. Der er 4 senge i alle værelser. Total 80 senge. Skihøjskolen er fællesrejser på Ruby Rejsers helt egen rejsemåde, hvor du som gæst er medansvarlig for en god skiferie. All inclusive rejser på Ruby Rejsers måde. 

På hotellet er der et stort, moderne storkøkken med alle nødvendige faciliteter og tilhørende spisesal. Dertil kommer en opholdsstue med lænestole og sofaer og "caféen" med langborde og bænke, som passer godt til afterski-hygge. På vestsiden af huset er der solterrasse hvorfra der er udsigt til det nederste hang på den sorte piste "Olympia bakken". Derudover er der en fin kælderetage, med en meget stor sal, hvor der er bordtennis og fodboldspil. Hertil kommer skistald og tørrerum. Kælderen benyttes også ved visse lejligheder til morgenmad på ankomstdage, hvor den gode plads giver mulighed for en god skiftedag, for både ankommende og afrejsende gæster. Desuden findes sauna, toiletter og bruserum til afrejsende gæster. Alle gæster er velkommen til at lave madpakke til hjemrejsen.

Mad og køkkentjans

På en fællesrejse laver man maden sammen. Alle kommer på madhold - normalt en dag i løbet af turen. I resten af ugen nyder du de medrejsendes tryllerier i køkkenet. Ingen stuepige - du holder dit eget værelse og deltager i den rengøring som der er behov for, så hotellet er rent og indbydende. Rammerne er afslappede og du kan altid lave en kop kakao, tage en mad, lave en lagkage eller bage en kage, når du kommer hjem fra skitur. Man medtager egne drikkevarer, hvilket er med til at give en billig skiferie i Norge. Der er dog kaffe, the, mælk og juice til morgenmad, og vand/ saftevand til frokost og aftensmad. Der er sørget for menuer, opskrifter og leverer råvarer. Ruby Rejsers koordinatorer sammensætter madgrupper og hjælper i gang. 
De fælles gøremål har åbenbare fordele. Fællesskabet er uformelt og gruppen finder hurtigt sammen, snakken går og skituren næste dag planlægges. På afrejsedagen skal eget værelse og fællesarealer rengøres, så det er klart til næste hold gæster.

Skiområdet

Området består af tre fjeldsider. En fjeldside mod vest med solbeskinnede, bløde pister hvor alle kan boltre sig og en fjeldside mod øst der, i tillæg til de nemmere løjper, har et par sorte stejle pister til eksperterne, samt den helt nye fjeldside Varden der har brede boulevarder til begynder og carving.

Østsiden i Kvitfjell er kendt for Olympiabakken, hvor der årligt arrangeres World Cup i styrtløb og super-g, også kaldet ”Mellomstasjonen”. Her finder man noget virkelig udfordrende skiløb, og selv den bedste skiløber kan blive udfordret ned af disse stejle sorte pister. Dog har østsiden også blå, røde og endda et fint lille børneområde, samt den store terrænpark i Kvitfjell. 
Vestsiden er en mere familievenlig fjeldside med en variation af grønne, blå og røde pister, og et virkelig lækkert børne- og begynderområde. På Vestsiden er der også lavet en begynderterrænpark med lettere hop og rails. Her kan juniorer og andre legebørn prøve kræfter med disciplinen inden de kaster sig over den store terrænpark på Østsiden.

Varden, som er Kvitfjells nye familievenlige og 3. fjeldside, åbnede 3. juledag 2017 med nye lifte og nye pister. De nye pister er et godt supplement til de eksisterende pister på Kvitfjell. Pisterne har jævn faldlinje uden krævende passager, samt en god bredde. Disse pister er perfekte for nybegyndere, og de som ønsker at boltre sig med store carvingsving.

Kvitfjell har 33 nedfarter og 14 lifte og den længste piste er 3,5 km.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

2 personer. Værelse med delt bad/toilet til 2 personer

Fra 4.998,- DKK

3 personer. Værelse med delt bad/toilet til 3 personer

Fra 4.798,- DKK

4 personer. Værelse med delt bad/toilet til 4 personer

Fra 4.498,- DKK
Praktiske Informationer

Bemærk:
Yderligere prisinformation samt eventuelle rabatter, tillæg, transportformer, tilvalg og fravalg findes i selve bookingproceduren.

Bookingproceduren kan derfor også blot benyttes til at beregne prisen på din rejse (nogle rabatter og tillæg afhænger af den rejsendes alder. Vær derfor opmærksom på at indtaste fødselsdato).

Prisen inkluderer:

  • 9 timers skiskoleundervisning for børn mellem 5 og 15 år (3 dage x 3 timer)
  • Bustransport t/r
  • 4 nætters ophold på 1-4 pers. værelse
  • Fuld forplejning på fællesrejse-manér (morgen-, middag og aftensmad), ekskl. drikkevarer der må medbringes
  • Morgenmad ved ankomst og aftensmad inden afrejse
  • Liftkort i 4 dage
  • Turistskatter, lovpligtigt bidrag til rejsegarantifonden og udvidet ansvarsforsikring.
Rabatter:
Se børnerabatterne, når du bestiller rejsen.
Obs! Der undervises ikke begyndere eller børn under 5 år (undervisning kan evt. købes i den lokale skiskole). 
 

Transport:
Transporten foregår i bus med afrejse tirsdag aften og hjemkomst søndag formiddag.

 

Gå til toppen af siden