fbpx
123
COVID-19 - SKIERS tryghedsforsikring ved aflysning af rejse eller instruktørkursus pga. COVID-19. Læs mere

Snowboard & skilærerkursus og job i Østrig 2022/23

2022/23 reserver din plads allerede nu, og vælg din destination som en af de første.

Du får den anerkendte østrigske snowboard- & skilæreruddannelse og garanti for job som skilærer. Kurset afvikles i starten af december, og undervisningen varetages af Danmarks højeste uddannede skilærere og et team bestående af verdens bedste skiinstruktører fra Snowsport Tirol. Efter bestået kursus sørger vi for, at du får et job i en Østrigsk skiskole inkl. bolig og liftkort.

En sæson som snowboard- & skilærer i Østrig dec. 2022 – april 2023

Østrigsk snowboard- & skilæreruddannelse + forberedelseskursus på dansk

Bolig, aftensmad og liftkort under uddannelsen

Jobgaranti, bolig, liftkort efter bestået skilærerkursus

Intro-event i Danmark med alle deltagere

Transport til Østrig

Pris i alt
28.950 DKK

Der betales kun 1. rate på 1.950 DKK ved booking.

GRATIS og uforpligtende rådgivning

Ring på 27143475
ellers skriv til ao@skiers.dk

Den østrigske snowboard & skilæreruddannelse

Du får den anerkendte Østrigske DUAL snowboard- & skilæreruddannelse Anwärter gennem Tirol Skilærerforbund / Tiroler Skischule.
Forløbet starter med 1-2 dags forberedende kursus  varetaget af Danmarks og Østrigs højeste uddannede skilærere, så du efterfølgende er du klar til at deltage og bestå den 15 dages lange østrigske snowboard- & skilæreruddannelse. Når du har bestået uddannelsen kan du undervise voksne og børn i en østrigsk skiskole.
Uddannelsen er en af de mest anerkendte i verden og det østrigske skilærercertifikat vil ikke blot stå flot på CV’et, men også efterfølgende kunne bruges på ski-destinationer rundt omkring i verden.
Kurset foregår normalt i Serfaus eller Fieberbrunn i Tirol, hvor du får bolig inkl. aftensmad på restaurant og får liftkort til alle kursusdage.

Din jobgaranti i Østrigs skiskole

Når du har bestået skilæreruddannelsen Anwärter, så er du helt klar til din sæson som skilærer i Østrig fra december 2022 til marts/april 2023. Vi sørger for at du får et job i en Østrigsk skiskole. Vi sørger for transport til skisportsstedet, hvor du vil møde skiskolechefen, der vil hjælpe dig igang og informere dig om din sæson og om arbejdet i skiskolen. Du får udleveret uniform, får bolig og liftkort. Som skilærer får du løn af den skiskole, hvor du er ansat.

Hvad er inkluderet?

Inkluderet:

 • En vintersæson som skilærer med jobgaranti
 • Bolig, liftkort og uniform under sæsonen arrangeret via job i skiskole
 • 2 ugers skiinstruktørkursus dec. 2022
 • Østrigsk snowboard- & skilærercertifikat DUAL Anwärter level 1
 • Transport til Østrig inkl. 1 par ski og 25 kg. bagage
 • 2 ugers bolig og aftensmad
 • Transport til skiskole efter bestået kursus
 • Club+ medlemskab: rabatter på skiudstyr, rabat på lavinekursus mm.
 • Tryghed ved dansk rejseselskab der er medlem af Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet:

 • Ekstra bagage
 • Hjemrejsen
 • Rejseaktivitet og transport efter skisæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring
 • Eventuel ekstra udgifter til bolig, liftkort under sæsonen

Anders Olesen, Stifter af SKIERS

Mere end 15 års erfaring som skilærer og højeste uddannelse indenfor ski i Europa

Skiområder:

Om job og løn

Når man er ansat i en skiskole i Østrig, så arbejder man typisk 2-3 timer om formiddagen og og 2-3 timer om eftermiddag med en frokostpause på ca. 1 time. Der kan forekomme længere dage hvis der er travlt. Der er typisk mest at lave fra søndag og et par dage frem, da de nye gæster kommer til byen om lørdagen. Man kan både blive sat til at arbejde med børn, voksne, grupper eller privattimer. Lønnen varierer fra skiskole til skiskole, og selvfølgelig efter hvor mange timer man underviser.

Minimumsalderen for at søge jobbet som skilærer er som udgangspunkt 18 år. Dog er der skiskoler som ansætter folk på 17 år, så kontakt os, hvis du ønsker vi skal undersøge det.

Hvor god skal jeg være på snowboar & ski?

Skimæssigt skal man kunne køre med parallel ski og carvesving på pisten, og på snowboard sorte pister og kunne køre lidt switch. Der er ingen regler for hvor mange uger du skal have stået på snowboard & ski, men vi anbefaler at du har stået på ski minimum 4 uger på hvert før du påbegynder skilæreruddannelsen.

Består alle skilærerkurset?

Nej – normalt består 90 % af deltagerne på et Anwärter skilærerkurset. Dette afhænger ofte af skiniveau, tyskkundskaber, i enkelte tilfælde eksamensstress og arbejdsindsatsen under kurset.
Dem der ikke består vil have mulighed for en re-eksamen: skiløb tidligst 4 uger efter den dumpende eksamen og teori 1 uge efter. Dog skal det passe med en dato hvor der afvikles eksamen.
Deltagerne afholder selv udgifter til reeksamen.

Jobgarantien frafalder hvis man ikke består hele kurset.

Hvor god skal man være til tysk?

Det er en fordel at kunne lidt tysk, da selve den 10 dages skilæreruddannelse foregår på tysk inkl. en teoriprøve og en undervisningsprøve på tysk.
Det anbefales at man har et basis niveau i tysk eller tager et tyskkursus inden afrejse. 

Transport

Transporten til Østrig er i busser fra Danmark med opsamling i de større byer; København, Odense og Fredericia  hvis der er nok afrejsende herfra. Busserne er af høj standard, og der vil blive holdt div. spisepauser på turen mod St. Anton am Arlberg. Du kan have 45 kg. Bagage med + 2 par ski.

Hvem kan ansøge?

Hvis du er 18 år, og har stået på ski før, så kan du ansøge hos Skiinstruktør.dk. Skiinstruktør er et serviceerhverv, hvor der udover ski-undervisning forventes at man er udadvendt, positiv og glad. Du skal kunne lide at møde nye mennesker, og at blive udfordret. Normalt er Østrigerne glade for danskere, fordi de er gode til engelsk og ofte kan lidt tysk. I forhold til at bestå skilærereksamen, så bør man have en basis niveau i tysk eller tage et hurtigt online tyskkursus inden afrejse. 

 

Snowboard & skilærerkursus job i Østrig 22/23

Pris i alt 28.950 DKK

Der betales kun 1. rate på 1.950 DKK ved booking.

Vil du høre mere om dine muligheder som skilærer

Tag en uforpligtende snak med os om dine muligheder for den fedeste skisæson som skilærer.

Ring til Anders på 27143475 eller skriv til ao@skiers.dk

Anders Olesen
Ski-ekspert, skiinstruktør og stifter af SKIERS

Vind skiudstyr for 10.000 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om at vinde skiudstyr for en værdi af 10.000 kr. til Surfline.dk

Tak for din tilmelding! Vi trækker lod blandt alle tilmeldte til vores nyhedsbrev.