fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Læs mere om at slette/blokere for cookies

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Matomo

Matomo anvendes til at måle trafik på websitet og hvordan brugere anvender websitet, så vi kan forbedre indholdet.

Læs mere om Matomo

Personoplysninger

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi behandler dine personoplysninger på forskellig måder og til forskellige formål. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan dine personoplysninger behandles.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Læs mere under “Behandling af personoplysninger”.

Personoplysningerne videregives ikke uden for virksomheden, men overlades til databehandlere. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Der kan ske videregivelse af oplysninger til myndigheder, når dette ske i medfør af lov. For hvert system er der kortlagt behandlinger af personoplysninger og herunder om der sker overladelse eller videregivelse og i givet fald til hvilke modtagere.

Læs mere under “Behandling af personoplysninger”.

Du har i medfør af persondataforordningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. Rettighederne betyder blandt andet, at du kan få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig, og at du under visse forudsætninger kan få oplysningerne slettet.

Ønsker du at gøre en af dine rettigheder gældende skal du rette henvendelse via e-mail på info@trafikrådgiveren.dk. Vi kontakter dig efterfølgende i forhold til, hvilke rettigheder du ønsker at gøre gældende, samt for at verificeret din identitet.

Retten til indsigt

Du har ret til at bede om indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig. Det betyder, at du kan spørge os om, hvilke personoplysninger vi behandler til hvilket formål m.v.

Retten til at gøre indsigelse

Du har ret til at gøre indsigelse, hvis du er uenig i at en konkret behandling finder sted. Det betyder, at oplysningerne fortsat kan anvendes til andre eventuelle lovlige formål.

Retten til at bede om berigtigelse

Du kan bede om at få rettet / berigtiget personoplysninger, som du ikke mener er korrekte.

Retten til at bede om sletning

Du kan anmode om at få slettet personoplysninger, som du mener, at vi ikke bør eller må have registreret. Denne rettighed er ikke endegyldig, da visse personoplysninger ikke kan slettes pga. anden lovgivning eller hvis aftale og formål giver ret til at opbevare personoplysningerne.

Retten til at bede om begrænsning

Du kan bede om, at behandlingen af personoplysningerne begrænses. Det betyder, at personoplysningerne ikke slettes, men at det er præciseret, at de ikke må behandles, og at adgangen til at læse dem er indskrænket.

Retten til Dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger i et maskinlæsbart format. Bemærk at der alene er tale om de personoplysninger man selv har givet til os. Du har ret til at få udleveret dine personoplysninger, som du selv har afgivet til os, overført til dig i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Retten til at ikke at blive profileret

Du har ret til ikke at blive profileret, med mindre det er afgørende for om der kan oprettes en kontrakt.

Retten til at trække samtykke tilbage

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Retten til at klage

Har du spørgsmål til behandling af dine personoplysninger er du velkommen til at kontakte os på hello@trafikrådgiveren.dk.

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du indgive en klage til eller kontakte den danske databeskyttelsesmyndighed (Datatilsynet). Du kan også til enhver tid gå til domstolene for at få afklaret en sag om behandling af personoplysninger.

Dette website udbydes af

Skiinstruktør.dk 
CVR. 39203367
Anders Olesen
Krimsvej 13H, 2300 København S

Telefon: 27143475
Email: ao@skiers.dk

Senest revideret marts 2019

Vind skiudstyr for 10.000 kr

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen om at vinde skiudstyr for en værdi af 10.000 kr. til Surfline.dk

Tak for din tilmelding! Vi trækker lod blandt alle tilmeldte til vores nyhedsbrev.