Vi skaber din ultimative skioplevelse

Vores medarbejdere

Skiers' kyndige medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at skabe netop den skisæson som skiinstruktør, du leder efter. Vi har selv meget stor kendskab til alle de rejser, vi tilbyder, så vi kan guide vores gæster bedst muligt hjemmefra. Du finder her en introduktion af vores medarbejdere og hvad de arbejder med.

 • Anders Olesen

  Jeg er stifter af SKIERS og er helt generelt en kæmpe skinørd. Jeg er tidligere chef for den danske skilæreruddannelse, og jeg har været med til at uddanne tusindvis af skiinstruktører

  Jeg har selv en af verdens højeste skilæreruddannelser, og jeg har været på sæson i Østrig, Frankrig, New Zealand, og Argentina. Jeg står klar til at hjælpe dig hele vejen igennem, og jeg er din garanti for kvalitet, sikkerhed og oplevelser for livet.

  Tøv endelig ikke med at tage kontakt til SKIERS, hvis du har spørgsmål

 •  Rønnaug

  Rønnaug

  Hos Skiers sidder jeg med alle vores jobs som skibums, hvor vi tilbyder jobs i både St. Anton og Val Thorens.

  Derudover har jeg en hel masse personlig erfaring med skiferie og aktive ferier generelt. Med mine norske rødder er sneklædte landskaber og lange, snoede pister meget velkendte terræner for mig, og jeg er naturligvis klar til at hjælpe og dele ud af alt min erfaring.

  Jeg er også mor til en ung mand, der er på sæson som skiinstruktør i Whistler i Canada.

 • Mads

  Jeg er direktør for Sunway Group, som b.la. er medejer af Skiers, så jeg er involveret i ledelse og udvikling af Skiers. Skiløb er en af mine helt store passioner, hvilket også afspejler sig i, at jeg er medstifter af Skiinstruktør.dk, der er indgangsvinklen til skilærerjobs og skiskoler i hele verden. 

  Jeg holder generelt meget af aktive ferier, så sejlads og cykling er også noget af det, jeg tidligere har brugt rigtig meget tid på. Med to små, meget aktive piger ser tiden lidt anderledes ud, men jeg glæder mig til, i fremtiden, at dele disse rejseoplevelser med dem og resten af familien.