St. Anton Work & Training

Job og træning for erfarene skiinstruktører

Er du en erfaren skiinstruktør? Se frem til en fantastisk sæson i St. Anton med Work & Training. Skilærertræning, job, bolig tæt på centrum og liftkort. Du undervises bl.a. af Patrick Bätz, Klaus Jehle, Benny Walch, Jens Borgnæs og flere af verdens bedste skiinstruktører.

In stock
Travel Code
SKIERS_train-and-work-st-anton

St. Anton Work & Training 2024/25

down v arrow

TRÆNING & JOB I ST. ANTON FOR ERFARENE SKIINSTRUKTØRER

Er du en erfaren skilærer på Anwärter-, Landes 1 eller 2-niveau, BSI2 eller PSI ? Skischule Arlberg i St. Anton tilbyder job, bolig, liftkort, mulighed for bus fra DK og unik skilærertræning, med bl.a. Patrick Bätz, Klaus Jehle og Benny Walch, af dedikerede instruktører som dig, der ønsker at tage det næste skridt i din skilærerkarriere.

Vi tilbyder en enestående mulighed for at arbejde i en moderne, international skiskole, hvor du samtidig får målrettet træning mod din næste skiinstruktøruddannelse, f.eks. Landes 1 & 2, Staatliche eller PSI & ETR. Det hele begynder med en uges intensivt kursus i St. Anton am Arlberg i december og efterfølgende ugentlige træninger.

Work & Training sæson som skilærer i St. Anton dec. 2024 – marts/april 2025

5-6 dages træningsophold i St. Anton d. 15-20 december

Job, uniform og løn i Skischule Arlberg for hele sæsonen inkl. garanti for arbejde

Ugentlige træningssessioner med nogle af verdens bedste skiinstruktører*
Bolig kun 10 minutters gang fra centrum og liften i St. Anton**

Sæsonliftkort gratis via job

120 timers skiundervisning for jer erfarne skiinstruktører

Intro-event i Danmark i starten af nov. med alle deltagere

SKIERS skilærerkursus i Østrig

down v arrow

SKIERS i St. Anton

Træning og dit næste skilærerniveau

down v arrow

Din rejse begynder med en uges intensivt kursus i St. Anton am Arlberg i december, inden sæsonen starter, og dit nye job begynder. Inkluderet er gratis liftkort hele sæsonen, attraktiv og billig bolig centralt i St. Anton og garanti for arbejde i skiskolen.

Du bliver en del af Skischule Arlbergs ambitiøse træningsteam, hvor erfarne skistjerner som Patrick Bätz, Klaus Jehle, Benny Walch og flere andre vil være dine kolleger og trænere under St. Anton Work & Training. I løbet af sæsonen vil du deltage i træningssessioner ledet af forskellige instruktører og fordybe dig i skiløb sammen med dine holdkammerater. Når du ikke er til træning, vil du arbejde hos den legendariske Skischule Arlberg, hvilket giver dig mulighed for at undervise skiløbere på et højt niveau og få værdifuld erfaring, der vil forbedre dine undervisningsevner, samt du selvfølgelig får løn for dit arbejde.

Senere vil du have mulighed for at tilkøbe dit næste skilærerniveau f.eks. LANDES 1, 2 & Staatliche eller PSI2 / PSI3 & Eurotrainer. (hvilket sker igennem dit nationale skilærerforbund). 

St. Anton og jobbet som erfaren skiinstruktør

down v arrow

Skischule Arlberg er en prestigefyldt skiskole beliggende i Sankt Anton i Østrig. Skiskolen betragtes som en af de ældste og mest anerkendte skiskoler i verden. Skolen tilbyder et bredt udvalg af ski- og snowboardkurser for alle aldre og færdighedsniveauer og har et ry for at tilbyde skiundervisning og offpistguidning af højeste kvalitet. Som erfaren skiinstruktør vil du undervise de øvede gæster og i St. Anton er der rigtigt mange af dem, da byen tiltrækker skientusiaster fra hele verden.


SKIINSTRUKTØRTRÆNING

Skischule Arlberg i St. Anton er kendt som en af verdens bedste skiskoler, hvor nogle af de mest ambitiøse skiinstruktører samles i et miljø, der fremmer både job, socialt samvær og skiinstruktørtræning. Med en lang historie og en forpligtelse til fremragende undervisning har skiskolen etableret sig som en af branchens førende.

Den danske skiinstruktør Jens Borgnæs har en særlig tilknytning til skiskolen som medejer og en central figur i udviklingen af skiløb i mere end 40 år. Hans ekspertise og engagement har været afgørende for bl.a. udviklingen af Den Danske Skiskoles udannelser: BSI, PSI og Eurotrainer samt skiløb og undervisningsmetoder.

Trænere på St. Anton Work & Training, såsom Patrick Bätz, Klaus Jehle, Benny Walch m.fl., tilhører den absolutte verdenselite af skiinstruktører. Flere af dem har undervist de nye instruktører på det østrigske højeste instruktørniveau, Staatlich skilehrer, hvilket anses som verdens sværeste skilæreruddannelse. Deres dybe forståelse for moderne skiteknik og undervisningsmetoder, samt evnen til at formidle denne viden til kolleger, gør Skischule Arlberg til et unikt sted, hvor ansatte kan udvikle sig både ski- og undervisningsmæssigt via den bedste træning og vejledning.

ST. ANTON AM ARLBERG

St. Anton am Arlberg er kendt som et af verdens bedste skiområder med enestående variation og udfordringer for skiløbere på alle niveauer. Her findes alt slags terræn, fra flade pister til stejle sorte, samt let tilgængelig off-piste og mere afsidesliggende off-piste og skitouring.
Byen sover aldrig med afterski på Moserwirt og Krazy Kangaru, og den byder også på hyggelige caféer, vinbarer og restauranter.
Den imponerende størrelse af skisportsstedet, kombineret med den utrolige snekvalitet, natteliv og den autentiske alpestemning, gør St. Anton til et drømmemål for skientusiaster og skiinstruktører fra hele verden.

VIDEO Work & Training

down v arrow

Bolig centralt i St. Anton samt liftkort og uniform

down v arrow

BOLIG

Bolig i St. Anton for hele sæsonen er en del af ansættelsen hos Skischule Arlberg og deres St. Anton Work & Training instruktører. Du vil blive indkvarteret i skilærerhuset hvor der bor ca. 120 skiinstruktøer, dog bor man kun to og to sammen i små moderne lejligheder med eget køkken og bad. Skilærerhuset ligger under 10 minutters gang fra lifterne og St. Antons centrum og natteliv, og kun 2 minutters kørsel med skibussen, når du skal hjem. Boligen er en del af din ansættelse og vil blive afregnet over din løn fra skiskolen, hvilket svarer til cirka 280 € pr. måned, så du skal ikke have penge op af lommen for at bo. (dog er bolig inkl. I den første uge hvor du får undervisning)

LIFTKORT

Som skiinstruktør i St. Anton får du gratis sæsonliftkort (værdi 8300 dkk), som gælder til hele St. Anton, men også Lech, Zürs, Stuben m.fl. – i alt over 305 km pister og over 200 km offpiste.

UNIFORM

Skiskolen stiller også skilæreruniform til rådighed gratis for alle ansatte, så I hurtigt bliver en fast del af de legendariske blå og gule skiinstuktører fra Skischule Arlberg.

Bestil

 

1 person. Sæson og skilærerkursus

UgeStartdatoSlutdatoVarighedPris pr. person 
5115-12-202404-01-202520 nætter21.950,- DKKBestil
UgeStartdatoVarighed
( nætter)
Pris pr. person 
5115-12-2024
-
04-01-2025
2021.950,- DKKBestil
down v arrow

Praktiske informationer

down v arrow
Prisen inkluderer:
 • En vinter som erfaren skiinstruktør med jobgaranti i St. Anton
 • Arrangeret bolig, liftkort og uniform under sæsonen via skiskolen
 • 5-6 dages skiinstruktørtræning i midten af december 2024
 • I alt 20 dages træning perioden dec. 2024 - april 2024
 • Club+ medlemskab: rabatter på skiudstyr m.m.

Ikke inkluderet i prisen:

 • Alle udgifter til skilærerkurser i løbet af sæsonen BSI, PSI, LANDES etc. 
 • Transport til Østrig inkl. 1 par ski og 23 kg. bagage (kan tilkøbes)
 • Ekstra bagage
 • Hjemrejsen
 • Eventuelle ekstraudgifter til bolig under sæsonen
 • Øvrige udgifter under sæsonen
 • Afbestillingsforsikring og rejseforsikring

Mulige tilkøb (se priser under "Bestil")

 • Tyskkursus i 10 x 2 timer (online: folkeskoleniveau og brush up) 

Agentforbehold:
SKIERS Aps er agent på selve skiinstruktørtræningen og formidler her ca. 120 timers træning gennem jobbet i . Arrangør er Skischule Arlberg, og er en del af ansættelsen i skiskoen. Se betingelser hos Skischule Arlberg

Jobgarantien betyder, at Skiers ApS garanterer dig en ansættelse hos Skischule Arlberg.

* I højsæsonen kan der være uger uden træning, hvilket så afvikles i de mere stille perioder. Du kan forvente samlet 20 dages træning, så ca. 120 timers undervisning i alt, hvilke fordeles over hele vinteren.

** Bolig via skiskolen i St. Anton afregnes via din løn ca. 250 € pr. måned.

Din rejse er stadig dækket af SKIERS’ medlemskab af Rejsegarantifonden, medl. nr. 3338.  

Gå til toppen af siden